Kvinner på topp 2022

Nå kan du søke på skolering

Partikontoret sentralt arrangerer ny runde med Kvinne på topp med oppstart i januar 2022. Vi ønsker å ha med damer som har vilje og lyst til å ta lederposisjoner i partiet.

Kurset arrangeres på Arbeiderpartiets partikontor på Youngstorget, og du vil møte tillitsvalgte fra hele landet. Dette er en unik mulighet til å bygge nettverk med andre partidamer, bli bedre kjent med partikontoret og møte sentrale politikere som deltar som innledere.

Overordnede temaer for skoleringa er organisasjon, politikk og kommunikasjon. Du vil lære mer om ledelse i Arbeiderpartiet, og få mulighet til å utforske hvordan du selv kan utvikle deg som leder. I tillegg vil det selvsagt være politiske diskusjoner, og en god miks av praktisk og teoretisk læring.

Kvinne på topp er både for etablerte toppolitikere, aktive tillitsvalgte og for talenter som har vilje og lyst til å ta sentrale verv i Arbeiderpartiet. Vi oppfordrer folk med bakgrunn fra fagbevegelsen om å søke. Kurset har tre obligatoriske samlinger, med hjemmeoppgaver mellom samlingene.

Dato for de tre obligatoriske samlingene:

Samling 1: 20 - 21 januar 2022         Samling 2: 21 - 22 februar 2022 Samling 3: mars 2022 

Søknadsfrist er 3. desember 2021, og under er det listet opp noen punkter det er viktig at du får frem i søknadsteksten:

Hvem du er, hvor du bor og hvorfor du vil være med på skoleringa. Hvorfor vi skal velge akkurat deg. Har du hatt eller har du verv i paritet i dag. Har du hatt eller har du verv i fagbevegelsen i dag. Oppgi hvilken fagforening du er medlem av. 

Søknaden sendes til [email protected]

Bekreftelse på deltakelse vil bli gitt innen to uker etter søknadsfrist.

For mer informasjon

Ta kontakt med Maria Reite Nilsen [email protected] dersom du har spørsmål.